VÅRENS AKTIVITETER 2017

8 April    Städdag inom och utomhus vi börjar vid 09.00 tiden och hoppas att ni är många som vill hjälpa till att hålla snyggt och iordning vid vår bygdegård.   Vi bjuder på fika !

PUBAFTON  på kvällen tänkte vi ha en träff med mat och dryck. Vi träffas vid 18-tiden för att umgås och äta lite gott (till självkostnadspris)VÄLKOMNA.   Anmälan till ULF 070 530 02 79

 

22April 11.00-14.00 TRÄDGÅRDSDAG  Vi ordnar en liten Trädgårdsdag där vi kommer att ha försäljning av växter – blommor- krukor – betongkonst – flöjlar – fågelholkar – honung – mm.                             Givetvis så har vi CAFE´och VINDSLOPPIS öppet.     VÄLKOMNA

 

6 Juni NATIONALDAGSFRUKOST  Som traditionen nu är  kommer vår populära frukost den 6 juni . Till ett pris av 40kr kommer vi att erbjuda nybakat ”honungsbröd” -smör – ost – fil – mussli – gurka- -honung – kaffe – tea mm.    VÄLKOMNA                                                        

Har du några funderingar på föreningen eller kanske vill vara  med och hjälpa till på våra aktiviteter/ du kanske tillverkar något som du vill sälja på våra marknadsdagar hör av dig till någon i styrelsen.

Kommentera